tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lankaostoksia

Hupsis, tänään tarttui kaupasta kassillinen lankaa mukaan! (No kun oli tarjouksessa ja halvalla sai...)
5 kerää terran väristä 7 veljestä. Tää on mun mielestä aivan ihana väri, ja nyt kun oli alennuksessa, en voinut olla ostamatta. Tästä haluaisin joskus tehdä puseron itselleni.


Sitten kerä farkunsinistä ja kerä sini-ruskean sävyistä 7 veljestä raitaa.


Näistä olisi tarkoitus tulla miesten sukat, joilla myös osallistun Lankajuoksuihin2012. Tähän Neulomossa järjestettyyn leikkimieliseen tempaukseen jokainen voi osallistua haluamallaan työllä. Silmukoiden luomisen saa aloittaa kun Olympialaisten avajaiset alkaa, ja työ pitää saada valmiiksi ennen olympialaisten loppua. Itse olympialaiset ei minua kiinnosta yhtään, mutta tää oli niin hauska idea että halusin silti osallistua! :)

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lennä lennä leppäkerttu

Nyt valmistui pieni leppäkerttu 7-veljestä langasta. Tämä tulee lepakon kaveriksi Joonan vaunuihin keikkumaan. Leikkasin huopakankaasta puun lehden, jolla leppis lepäilee. Tähänkin ohje löytyy Virkkaa amigurumi-kirjasta.




torstai 19. heinäkuuta 2012

Pieni lepakon poika

Nyt on valmistunut pari pientä työtä. Tänään syntyi pieni lepakon poikanen, joka on onneksi ihan kiltti! Ohje on Virkkaa amigurumi - kirjasta. Osat olen virkannut jo pari viikkoa sitten, mutta tänään sain viimeisteltyä työn huopakankailla. Lankana tässä on Novitan Florica. Tämä lepakko laitetaan roikkumaan Joonan vaunuihin kun poika tykkää jo kovasti katsella leluja ja esineitä.


Lisää amigurumeja toivottavasti tulossa. Yhden sammakon osatkin jo virkkasin, mutta ne lensi mäkeen kun ei niistä tullutkaan sen muotoisia kuin olisi pitänyt ja hermot meni! Mutta ehkäpä yritän uudestaan, nyt on harmitus vähän laantunut kun on pari viikkoa kulunut niin alkaa olla taas intoa virkkaamiseen...

Sitten on valmistunut tällainen vauvan myssy, vastasyntyneen kokoa. Lankana unelman pehmeä Dropsin Baby merino. Lähipiiriin on syntymässä syksyllä tyttövauva ja hänelle olisi tarkoitus tämä sitten lahjoittaa. Ohje löytyy täältä.




perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tunika


Vihdoin ja viimein pari päivää sitten sain valmiiksi tunikan, jota aloitin jo helmikuussa. Välillä oli työstä taukoa, mutta nyt sain viimein tehtyä sen loppuun. Lankana Novitan Rose Mohair leijonankeltainen, jota kului vajaa viisi kerää ja 4,5 mm puikoilla kilkuttelin. Ohje löytyy syksy 2009 Novitasta, koko S.




Tunika oli mukava neuloa, mutta en kyllä oikein tykkää lopputuloksesta. Siis työn laatuun olen tyytyväinen, mutta kun laitoin tunikan päälleni niin en oikein tykkääkään mallista... :( Lehden kuvassa näytti tosi kivalta mutta itseni päällä ei sitten oikein tuntunutkaan omalta... No, jospa tätä joskus tulis silti pidettyä. Yksi asia mikä häiritsee paljon on nuo olkasaumat, kun ei ole sellainen istuva malli niin olat jää hartioista tolleen "töröttämään" suorana. Muutenkaan ei oikein malli miellytä, en oikein osaa sanoa mikä mutta joku siinä tökkii.
No, tulipahan tehtyä...



Pahoittelen valokuvien heikkoa laatua, kuvat tuli otettua ihan pikaisesti kun näillä helteillä ei tee mieli kauaa olla kuuma neule päällä! Meillä täällä sisällä on n. 27 astetta lämmintä joten äkkiä vaan otettiin pari kuvaa jotta ei tarvi kauaa neule päällä hikoilla.