lauantai 3. marraskuuta 2012

Pinkkii...

Hei taas pitkästä aikaa. Taas on aika rientänyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Nyt en hetkeen ole kerinnyt paljoa käsitöitä tekemään. Rakas pieni poikani pitää huolta että äidillä riittää puuhaa. :) Hän on nyt oppinut konttaamaan ja nousemaan seisomaan tukea vasten, joten joka paikkaa pitää mennä tutkimaan ja koko ajan johonkin nousta ylös. Vahtimista riittää, joten silloin kun ollaan kaksin pojan kanssa kotona, turha edes haaveilla keskittymistä johonkin muuhun. :) Mutta ei pidä valittaa, onnellinen olen ihanasta ja terveestä lapsukaisesta! Kyllä sitä vielä ehtii!

Mutta on minulla kuitenkin jotakin esiteltävää! Tässä kesän ja syksyn mittaan on joitakin töitä valmistunut, joita en ole täällä vielä esitellyt, koska ne menivät lahjaksi. Ja kaikki ovat sattumoisin väriltään pinkkejä. Nyt on lahjat vaihtaneet omistajaa, joten voin viimein esitellä ne.

Vietimme Joonan kanssa tuossa lokakuun puolella muutaman päivän hänen kummien luona. Oli ihana reissu, ja viemisiksi isäntäväelle vein kaksi virkattua ja huovutettua patalappua. Lankana pinkki ja ruskea Novitan Huopanen ja ohje löytyy kevät 2007 Novitasta. Tämä oli kiva ohje joka täytyy pitää mielessä vastaisuudenkin varalle. Yllättävän nopeasti valmistuivat.


Samalla reissulla kävimme katsomassa veljelleni syntynyttä tyttövauvaa. Hän oli ihan mahdottoman suloinen, ihana pieni prisessa! Hänelle vein lahjaksi neulomani pipon, lapaset ja sukat. Ne ovat aika reilun kokoiset, nyt varmaan vielä isot, mutta halusin tehdä vähän reilut etteivät heti jäisi pieneksi. Lisäksi virkkasin pienen helistin-lelun.


Lankana asusteissa on ihanan pehmeä Dropsin Baby Merino. Lelussa sama lanka sekä Novitan Wool. Pipon ohje löytyi täältä ja leluun täältä. Sukat ja lapaset tein omasta päästä. Samanlaisen pipon tein jo aiemminkin ihan vastasyntyneen kokoisen, mutta tein toisen isomman kun halusin antaa lahjaksi vähän reilumman kokoisen. Pienemmän pipon lahjoitin Poppeliin hyväntekeväisyyskeräykseen.

Vauvan lahjaan mukaan askartelin kortin 3D-kuvalla.




Hyvä ystäväni vietti lokakuun lopulla syntymäpäiviä, ja hänelle askartelin myös kortin.


Lahjaksi vein pari pussukkaa, jotka olen aiemmin ommellut.

Tässäpä tämä olikin pinkkiä väriä kerrakseen, saas nähdä mitä väriä seuraavaksi. ;) Aloitettuna on Joonalle villatakki ja ajatuksena tehdä myös housut, mutta katsotaan nyt miten kerkiää neulomaan. Jos nyt edes sen takin saisi valmiiksi vaikka tämän vuoden puolella. Lisäksi työn alla on yksi joululahjaprojekti, joka myös on alkanut epäilyttämään että saanko valmiiksi ennen joulua. Mutta aika näyttää! Annetaan se lahja sitten vähän myöhässä jos ei ehdi valmistua ajoissa... Lahjojahan on kiva antaa milloin vaan! :)